Aftonklänning i Karlshamn

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Karlshamn - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Karlshamn. Om du bor i Karlshamn och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Karlshamn. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 4 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Karlshamn. Eftersom det finns flera olika butiker i Karlshamn som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Karlshamn och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Karlshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Karlshamn.

Lindex
Drottningg. 63
374 36 Karlshamn


Rågårds Modehus
Kungsg. 36
374 36 Karlshamn


Lifestylebutik Karlshamn AB
Drottningg. 78
374 38 Karlshamn


Bik Bok AB
Drottningg. 57
374 36 Karlshamn

Annons:

Festkläder i Karlshamn

De flesta klädbutiker i Karlshamn erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Karlshamn från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 4 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Karlshamn som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Blekinge.
Annons: