Aftonklänning i Borgholm

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Borgholm - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Borgholm. Om du bor i Borgholm och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Borgholm. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 3 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Borgholm. Eftersom det finns flera olika butiker i Borgholm som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Borgholm och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Borgholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Borgholm.

Rili HB
Storg. 20
387 31 Borgholm


Danielsons Dam
Storg. 25
387 31 Borgholm


Amadella - Kläder
Storg. 26
387 31 Borgholm

Annons:

Festkläder i Borgholm

De flesta klädbutiker i Borgholm erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Borgholm från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du läsa mer om Borgholm om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Borgholm.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 3 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Borgholm som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Kalmar.
Annons: