Aftonklänning i Vimmerby

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Vimmerby - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Vimmerby. Om du bor i Vimmerby och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Vimmerby. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 4 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Vimmerby. Eftersom det finns flera olika butiker i Vimmerby som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Vimmerby och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Vimmerby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Vimmerby.

Kahnli Kläder AB
Storg. 27
598 37 VIMMERBY


Downstairs Footwear/Vero Moda
St. Torget 2
598 37 VIMMERBY


Lindex
Sevedeg. 35
598 37 VIMMERBY


Carwick Mode AB
St. Torget 7
598 37 VIMMERBY

Annons:

Festkläder i Vimmerby

De flesta klädbutiker i Vimmerby erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Vimmerby från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du läsa mer om Vimmerby om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Vimmerby.

I Vimmerby hittade vi sammanlagt 4 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Vimmerby som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Kalmar.
Annons: