Aftonklänning i Ljungby

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Ljungby - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Ljungby. Om du bor i Ljungby och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Ljungby. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 5 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Ljungby. Eftersom det finns flera olika butiker i Ljungby som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Ljungby och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Ljungby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Ljungby.

Lime I Ljungby
Drottningg. 36
341 36 Ljungby


Dreamwear
Kungsg. 3
341 30 Ljungby


SannElle I Ljungby AB
L. Torget 1 A
341 30 Ljungby


Lindex
Eskilsg. 11
341 30 Ljungby


Feminett Trikå AB
L. Torget 3 B
341 30 Ljungby

Annons:

Festkläder i Ljungby

De flesta klädbutiker i Ljungby erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Ljungby från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Ljungby

I Ljungby finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungby om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Ljungby.

I Ljungby hittade vi sammanlagt 5 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Ljungby som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Kronoberg.
Annons: