Aftonklänning i Boden

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Boden - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Boden. Om du bor i Boden och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Boden. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 3 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Boden. Eftersom det finns flera olika butiker i Boden som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Boden och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Boden

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Boden.

Lindex
Drottningg. 5
961 35 Boden


Cliq
Färgareg. 12
961 35 Boden


Berlins
Kungsg. 32
961 34 BODEN

Annons:

Festkläder i Boden

De flesta klädbutiker i Boden erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Boden från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Boden

I Boden finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du läsa mer om Boden om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Boden.

I Boden hittade vi sammanlagt 3 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Boden som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Norrbotten.
Annons: