Aftonklänning i Överkalix

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Överkalix - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Överkalix. Om du bor i Överkalix och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Överkalix. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 1 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Överkalix. Eftersom det finns flera olika butiker i Överkalix som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Överkalix och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Överkalix

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Överkalix.

Vinsas Mode AB
Tvärg. 4
956 31 ÖVERKALIX

Annons:

Festkläder i Överkalix

De flesta klädbutiker i Överkalix erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Överkalix från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Överkalix

I Överkalix finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du läsa mer om Överkalix om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Överkalix.

I Överkalix hittade vi sammanlagt 1 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Överkalix som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Norrbotten.
Annons: