Aftonklänning i Pajala

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Pajala - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Pajala. Om du bor i Pajala och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Pajala. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 1 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Pajala. Eftersom det finns flera olika butiker i Pajala som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Pajala och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Pajala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Pajala.

Kauppis Konfektions AB
Tornedalsv. 1
984 31 Pajala

Annons:

Festkläder i Pajala

De flesta klädbutiker i Pajala erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Pajala från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Pajala

I Pajala finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du läsa mer om Pajala om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Pajala.

I Pajala hittade vi sammanlagt 1 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Pajala som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Norrbotten.
Annons:

Städer med aftonklänningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta klädesbutiker som kan hjälpa dig hitta en snygg och billig aftonklänning.