Aftonklänning i Lomma

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Lomma - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Lomma. Om du bor i Lomma och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Lomma. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 3 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Lomma. Eftersom det finns flera olika butiker i Lomma som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Lomma och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Lomma

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Lomma.

Doris Damkonf. eftertr.
Strandv. 91
234 31 LOMMA


Nina Marcs Home & Clothing AB
Aspg. 14
234 41 Lomma


Doris Damkonfektion Eftr.
Stormg. 5
234 31 LOMMA

Annons:

Festkläder i Lomma

De flesta klädbutiker i Lomma erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Lomma från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Lomma

I Lomma finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du läsa mer om Lomma om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Lomma.

I Lomma hittade vi sammanlagt 3 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Lomma som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Skåne.
Annons: