Aftonklänning i Oxie

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Oxie - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Oxie. Om du bor i Oxie och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Oxie. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 1 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Oxie. Eftersom det finns flera olika butiker i Oxie som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Oxie och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Oxie

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Oxie.

Treboy AB
Länsmansv. 20
238 43 OXIE

Annons:

Festkläder i Oxie

De flesta klädbutiker i Oxie erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Oxie från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Oxie

I Oxie finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du läsa mer om Oxie om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Oxie.

I Oxie hittade vi sammanlagt 1 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Oxie som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Skåne.
Annons: