Aftonklänning i Farsta

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Farsta - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Farsta. Om du bor i Farsta och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Farsta. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 9 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Farsta. Eftersom det finns flera olika butiker i Farsta som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Farsta och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Farsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Farsta.

Lindex
Storforsplan 11 Farsta Centrum, Hus 8
123 47 Farsta


Dea Axelssons
Farstaplan 25
123 47 Farsta


TWILFIT
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Grimma AB
Molkomsbacken 7
123 33 FARSTA


Bik Bok AB
Farstaplan 25 Farsta Centrum
123 47 Farsta


ESPRIT
Munkforsplan 35
123 47 Farsta


Salt Farsta
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Claire
Storforsplan 11 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Rabalder
Storforsplan 11 Farsta Centrum
123 47 Farsta

Annons:

Festkläder i Farsta

De flesta klädbutiker i Farsta erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Farsta från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Farsta

I Farsta finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om Farsta om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 9 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Farsta som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Stockholm.
Annons: