Aftonklänning i Järna

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Järna - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Järna. Om du bor i Järna och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Järna. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 1 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Järna. Eftersom det finns flera olika butiker i Järna som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Järna och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Järna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Järna.

Sko-Liss & Dax
Storg. 2
153 30 Järna

Annons:

Festkläder i Järna

De flesta klädbutiker i Järna erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Järna från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Järna

I Järna finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du läsa mer om Järna om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Järna.

I Järna hittade vi sammanlagt 1 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Järna som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Stockholm.
Annons: