Aftonklänning i Kista

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Kista - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Kista. Om du bor i Kista och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Kista. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 4 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Kista. Eftersom det finns flera olika butiker i Kista som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Kista och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Kista

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Kista.

Lindex
Kista Galleria 11-13
164 91 KISTA


Bik Bok
Kista Galleria
164 91 KISTA


Annabiz Lidingö AB
Hanstav. 55 C
164 74 Kista


Gina Tricot
Danmarksg. 42 D
164 91 KISTA

Annons:

Festkläder i Kista

De flesta klädbutiker i Kista erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Kista från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Kista

I Kista finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du läsa mer om Kista om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Kista.

I Kista hittade vi sammanlagt 4 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Kista som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Stockholm.
Annons: