Aftonklänning i Skärholmen

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Skärholmen - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Skärholmen. Om du bor i Skärholmen och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Skärholmen. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 6 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Skärholmen. Eftersom det finns flera olika butiker i Skärholmen som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Skärholmen och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Skärholmen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Skärholmen.

Johnells
Skärholmen Centrum
127 48 Skärholmen


Lindex
Storholmsg. 9
127 48 Skärholmen


Twilfit Skärholmen
Storholmsg. 10
127 48 Skärholmen


Bik Bok AB
Byholmsgången 1
127 48 Skärholmen


Gina Tricot
Bredholmsg. 4 Skärholmens Centrum
127 48 Skärholmen


Hunkemöller Sweden AB
Byholmsgången 2
127 48 Skärholmen

Annons:

Festkläder i Skärholmen

De flesta klädbutiker i Skärholmen erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Skärholmen från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du läsa mer om Skärholmen om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Skärholmen.

I Skärholmen hittade vi sammanlagt 6 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Skärholmen som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Stockholm.
Annons: