Aftonklänning i Sköndal

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Sköndal - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Sköndal. Om du bor i Sköndal och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Sköndal. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 1 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Sköndal. Eftersom det finns flera olika butiker i Sköndal som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Sköndal och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Sköndal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Sköndal.

Milanius Mode AB
Tårtv. 26
128 69 Sköndal

Annons:

Festkläder i Sköndal

De flesta klädbutiker i Sköndal erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Sköndal från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Sköndal

I Sköndal finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Sköndal.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här kan du läsa mer om Sköndal om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Sköndal.

I Sköndal hittade vi sammanlagt 1 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Sköndal som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Stockholm.
Annons: