Aftonklänning i Tumba

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Tumba - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Tumba. Om du bor i Tumba och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Tumba. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 4 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Tumba. Eftersom det finns flera olika butiker i Tumba som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Tumba och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Tumba

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Tumba.

Lindex
Tumba Torg 5 Tumba Centrum
147 30 Tumba


Martella, AB
Gröndalsv. 4
147 30 Tumba


Boutique Sorelle AB
Rådjursv. 191
147 34 Tumba


Finn Prylar AB
Korpv. 11
147 34 Tumba

Annons:

Festkläder i Tumba

De flesta klädbutiker i Tumba erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Tumba från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Tumba

I Tumba finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du läsa mer om Tumba om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Tumba.

I Tumba hittade vi sammanlagt 4 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Tumba som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Stockholm.
Annons: