Aftonklänning i Bålsta

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Bålsta - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Bålsta. Om du bor i Bålsta och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Bålsta. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 2 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Bålsta. Eftersom det finns flera olika butiker i Bålsta som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Bålsta och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Bålsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Bålsta.

Lindex
Bålsta Centrum
746 32 Bålsta


Highlight
Centrumstråket 2 Bålsta Centrum
746 32 Bålsta

Annons:

Festkläder i Bålsta

De flesta klädbutiker i Bålsta erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Bålsta från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du läsa mer om Bålsta om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 2 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Bålsta som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Uppsala.
Annons: