Aftonklänning i Sävar

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Sävar - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Sävar. Om du bor i Sävar och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Sävar. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 1 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Sävar. Eftersom det finns flera olika butiker i Sävar som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Sävar och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Sävar

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Sävar.

Turski, Maciej
Gravmark 61
918 91 SÄVAR

Annons:

Festkläder i Sävar

De flesta klädbutiker i Sävar erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Sävar från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Sävar

I Sävar finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Sävar.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du läsa mer om Sävar om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Sävar.

I Sävar hittade vi sammanlagt 1 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Sävar som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Västerbotten.
Annons: