Aftonklänning i Sala

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Sala - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Sala. Om du bor i Sala och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Sala. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 3 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Sala. Eftersom det finns flera olika butiker i Sala som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Sala och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Sala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Sala.

Cut & Blow
St. Torget 6
733 30 SALA


Lindex
Norrbyg. 10 A
733 31 Sala


Twins Textil AB
Norrbyg. 1 A
733 30 SALA

Annons:

Festkläder i Sala

De flesta klädbutiker i Sala erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Sala från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Sala

I Sala finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa mer om Sala om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 3 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Sala som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Västmanland.
Annons: