Aftonklänning i Askim

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Askim - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Askim. Om du bor i Askim och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Askim. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 2 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Askim. Eftersom det finns flera olika butiker i Askim som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Askim och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Askim

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Askim.

Hedströms Herr
St. Åvägen 23
436 34 ASKIM


GareDeRobe Design AB
Bergtallsv. 3
436 40 Askim

Annons:

Festkläder i Askim

De flesta klädbutiker i Askim erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Askim från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Askim

I Askim finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du läsa mer om Askim om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Askim.

I Askim hittade vi sammanlagt 2 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Askim som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Västra Götaland.
Annons: