Aftonklänning i Hovås

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Hovås - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Hovås. Om du bor i Hovås och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Hovås. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 3 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Hovås. Eftersom det finns flera olika butiker i Hovås som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Hovås och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Hovås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Hovås.

REBEL KIDS AB
Hovås Allé 12
436 53 HOVÅS


Hellenic Trading
Björklundav. 22
436 57 HOVÅS


Wakakuu High Fashion
Björklundav. 22
436 57 HOVÅS

Annons:

Festkläder i Hovås

De flesta klädbutiker i Hovås erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Hovås från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Hovås

I Hovås finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan du läsa mer om Hovås om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Hovås.

I Hovås hittade vi sammanlagt 3 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Hovås som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Västra Götaland.
Annons: