Aftonklänning i Kållered

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Kållered - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Kållered. Om du bor i Kållered och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Kållered. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 2 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Kållered. Eftersom det finns flera olika butiker i Kållered som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Kållered och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Kållered

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Kållered.

Cassels
Ekenleden 8
428 36 Kållered


Hotline
Ekenleden 6
428 36 Kållered

Annons:

Festkläder i Kållered

De flesta klädbutiker i Kållered erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Kållered från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Kållered

I Kållered finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du läsa mer om Kållered om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Kållered.

I Kållered hittade vi sammanlagt 2 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Kållered som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Västra Götaland.
Annons: