Aftonklänning i Lerum

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Lerum - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Lerum. Om du bor i Lerum och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Lerum. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 2 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Lerum. Eftersom det finns flera olika butiker i Lerum som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Lerum och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Lerum

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Lerum.

Lindex
L. Bråtav.
443 51 Lerum


LAnettes Mode
Ryd Västergårdsv. 13
443 51 Lerum

Annons:

Festkläder i Lerum

De flesta klädbutiker i Lerum erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Lerum från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Lerum

I Lerum finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa mer om Lerum om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Lerum.

I Lerum hittade vi sammanlagt 2 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Lerum som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Västra Götaland.
Annons: