Aftonklänning i Torslanda

Annons:
Butiker som säljer aftonklänningar i Torslanda - här guidar vi dig till trevliga butiker som säljer snygga och billiga aftonklänningar samt vanliga klänningar i Torslanda. Om du bor i Torslanda och letar efter en snygg klänning eller aftonklänning så kan du här hitta de olika butiker som säljer klänningar i Torslanda. I många fall erbjuder dessa klädbutiker även fest- och aftonklänningar av olika slag. Sammanlagt finns det 1 olika klädaffärer som säljer snygga aftonklänningar i Torslanda. Eftersom det finns flera olika butiker i Torslanda som säljer klänningar kan det vara lönsamt att besöka flera av dessa innan du bestämmer dig för vilken aftonklänning du ska köpa i Torslanda och i vilken butik.
Annons:

Aftonklänningar i Torslanda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla klädaffärer som säljer vackra aftonklänningar i Torslanda.

Lindex
Flygfältsg. 54
423 37 TORSLANDA

Annons:

Festkläder i Torslanda

De flesta klädbutiker i Torslanda erbjuder någon form av festkläder för både dam och herr. Genom att ta kontakt med ett antal olika av butikerna i Torslanda från listan ovanför kan du snabbt ta reda på deras utbud av festkläder och speciellt aftonklänningar innan du besöker dom.

Klänningsfakta om orten Torslanda

I Torslanda finns som bekant minst en klädbutik som erbjuder vackra och billiga aftonklänningar - nedan kan du ta del av generell fakta om orten Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du läsa mer om Torslanda om du vill veta mer än saker om klänningar och aftonklänningar i Torslanda.

I Torslanda hittade vi sammanlagt 1 olika klädaffärer som säljer klänningar och i många fall aftonklänningar. Om du inte hittar någon klädbutik i Torslanda som säljer den typ av klänning som du letar efter rekommenderar vi att du titta vidare efter andra klädbutiker i Västra Götaland.
Annons: